Simona Halep a declarat că mereu este o experienţă grozavă să joace împotriva Serenei Williams şi speră să revină anul viitor la Australian Open, în "vremuri mai bune pentru toată lumea".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Câştigi sau pierzi, mereu este o experienţă grozavă să împarţi terenul cu Serena Williams. Vreau să le mulţumesc enorm lui Craig Tiley şi celor de la Tennis Australia pentru pentru munca lor neobosită de a organiza Australian Open în acest an. Aţi trecut peste multe încercări şi nu aţi încetat să lucraţi în numele nostru. Vă mulţumesc şi abia aştept să revin anul viitor, în vremuri mai bune pentru toată lumea", a scris Halep pe Facebook.
 

<

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

 

Serena Williams va evolua în semifinale cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.