Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost prezentă, marţi, pe Stadionul Santiago Bernabeu şi a urmărit partida Real Madrid - Atletico Madrid, scor 3-0, din manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Halep a postat o fotografie pe contul ei de Instagram şi un filmuleţ cu atmosfera de pe arenă. Ea se află la Madrid pentru a participa săptămâna viitoare la turneul de categorie Premier Mandatory organizat de Ion Ţiriac, competiţie la care este deţinătoarea trofeului.

În ierarhia WTA ce va fi publicată luni, Halep va pierde cele 1.000 de puncte aferente victoriei de anul trecut de la Madrid Open, astfel că va coborî de pe locul 4 pe locul 7 WTA.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Joi, jucătoarea română va participa la Tie Break Tens, prima ediţie feminină a competiţiei de tenis fără ghemuri şi fără seturi, care va avea loc tot la Caja Magica din capitala Spaniei. Ea va evolua cu Johanna Konta în primul tur al acestui turneu, la care meciurile se dispută până când un jucător face zece puncte, cu o margine de două.

 

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.