Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat, după meciul cu Bayer Leverkusen, scor 4-2, din optimile Ligii Campionilor, că rezultatul este corect, dar elevii săi ar fi putut să înscrie mai multe goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci pasionant şi am obţinut un rezultat bun. Rezultatul este corect. Puteam să înscriem mai multe goluri dacă eram mai atenţi la finalizare, însă portarul lor a fost foarte bun", a spus Simeone.

De cealaltă parte, Roger Schmidt a declarat că elevii săi au făcut multe greşeli. "Am făcut multe greşeli, dar am rămas în joc când era 3-1. Le suntem recunoscători fanilor pentru că ne-au susţinut, cu toate că până la urmă nu ne-am putut impune. Atletico a reuşit să profite de greşelile noastre cu contraatacuri foarte bune", a afirmat Schmidt.

Formaţia Atletico Madrid a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Bayer Leverkusen, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor. Pentru Atletico la meciul de la Leverkusen au înscris Saul '17, Griezmann '25, Gameiro '59 (penalti) şi Torres '86, iar pentru Bayer au înscris Bellarabi '48 şi Savici '68 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.