Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung Jr, a fost scos cu ambulanţa de pe teren, vineri, după o accidentare suferită la meciul din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lung a fost lovit cu mingea în faţă de Omrani, în minutul 19. Portarul s-a prăbuşit şi a primit iniţial îngrijiri din partea medicului echipei Astra. Deoarece era vizibil ameţit, după aproximativ două minute a intrat ambulanţa pe teren şi fotbalistul a fost urcat pe targă şi în ambulanţă, fiind scos cu aceasta de pe teren şi dus la spital.

În locul lui Lung, în poarta Astrei a intrat Plamen Iliev.

Potrivit dolce-sport.ro, Lung se află în afara oricărui pericol, însă medicii i-au recomandat să îşi petreacă noaptea la spital. 

În momentul accidentării lui Silviu Lung Jr., scorul era 1-1. Partida s-a încheiat 3-2 pentru CFR Cluj.

Silviu Lung Jr. face parte din lotul României pentru meciul cu Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Lotul convocat de Christoph Daum urmează să se reunească luni, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.