Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat luni seară, după remiza cu FC Voluntari, scor 2-2, că formaţia sa ar fi trebuit să mai beneficieze de un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cred că a fost penalti şi atunci, probabil, se făcea 3-1 şi se termina meciul. Din păcate, ăsta este fotbalul, am fost egalaţi în prelungiri. Chiar dacă Voluntariul, în repriza a doua, ne-a adus în terenul nostru fără voia noastră, am avut nişte contraatacuri foarte periculoase. Îmi pare rău că am pierdut două puncte, era foarte important să câştigăm acest joc. N-am ce să le reproşez băieţilor, au făcut tot ce trebuia, dar au făcut unele greşeli. Asta este situaţia. Dacă oamenii care ne conduc, care ne arbitrează au direcţie să arbitreze împotriva noastră, măcar să ne spună, să nu ne mai batem, să muncim în fiecare zi”, a spus Eugen Neagoe la Telekom Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, luni seară, scor 2-2, de FC Voluntari, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I, primul jucat de gazde pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în principalul eşalon fotbalistic din România. Primele trei goluri au fost marcate din penalti, iar al patrulea, al oaspeţilor, a fost înscris în minutul 90+2.

Au marcat: Fulop ’49 (penalti), ’71 (penalti) / Marinescu ‘45+1 (penalti), Bălan ‘90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.