Echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj s-a calificat joi, pe teren propriu, în turul doi al Basketball Champions League, după ce a învins formaţia cipriotă AEK Larnaca Petrolina, cu scorul de 67-56 (27-17) şi în manşa retur din turul I al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcatorii formaţiei clujene au fost Adamovici 20 puncte, Barro 12, Dykes 11, Rasici 10, Totok 5, Moldoveanu 4, Pustozvonov 2, Mureşan 2, Jucan 1, iar pentru AEK s-a remarcat Harris 18 puncte.

În manşa tur, U BT Cluj a câştigat, în deplasare, cu scorul de 78-50 (37-25), iar cu dubla victorie se califică în turul doi al BCL, fază în care se va duela cu formaţia turcă Muratbey USAK Sportif, în 4 octombrie în deplasare şi în 6 octombrie la Cluj.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şi campioana CSM Oradea s-a calificat, tot joi seară, în turul doi al BCL, după ce a învins, în deplasare, campioana Slovaciei, BC Prievidza, cu scorul de 73-67 (40-31), după ce în tur se impusese cu 71-64 (35-37).

În turul secund, CSM Oradea se va duela, la aceleaşi date, cu campioana Bulgariei, Lukoil Akademic Sofia.

În turul doi al competiţiei se va juca, de asemenea eliminatoriu, pentru calificarea în grupele Basketball Champions League, competiţie care se află la prima ediţie. Învinsele vor continua în grupele FIBA Europe Cup, în care vor lua startul şi echipele Steaua CSM Eximbank Bucureşti şi BC Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.