Handbaliştii de la CSM Focşani au ratat calificarea în sferturile European Cup, deşi au învins formaţia norvegiană Naerbo IL în manşa retur din optimile competiţiei. România are o singură reprezentantă în sferturi: Minaur Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Focşani a învins norvegienii, pe teren propriu, cu scorul de 32-28 (17-16). În tur, nordicii s-au impus însă, cu 39-26, iar cu scorul general de 67-58 obţin calificarea în sferturile de finală.

Calificarea în sferturi a ratat-o, tot duminică, şi Potaissa Turda, eliminată de suedezii de la Alingsas HK, scor 41-30, după 30-31 în tur.

În sferturile de finală s-a calificat, sâmbătă, formaţia Minaur Baia Mare, după ce a eliminat în optimi PAOKSalonic.

În faza anterioară a European Cup, Potaissa Turda a eliminat pe KH Besa Famgas (Kosovo), Minaur Baia Mare a trecut de Partizan Belgrad (Serbia), iar CSM Focşani de  Haukar (Islanda).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.