Echipa italiană Pisa, cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan titulari, a învins luni, în deplasare, formaţia Spal Ferrara, scor 1-0; Parma, cu Dennis Man titular, a condus cu 2-0 la Venezia, dar a fost egalată şi scorul final a fost 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pisa s-a impus în deplasarea de la Ferrara cu 1-0, prin golul reuşit de Giuseppe Sibilli. Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au fost integralişti şi au primit, ambii, câte un cartonaş galben. Adrian Rus a rămas pe bancă, rezervă neutilizată. Pisa este pe locul 5 în clasament, cu 29 de puncte.

La Venezia, Parma a condus cu 2-0 prin dubla reuşită de Franco Vazquez în minutele 45 (penalti) şi 50. Gazdele au revenit şi au egalat după cele două goluri reuşite de Pohjanpalo (min. 70) şi Pierini (min. 82). Dennis Man a fost înlocuit în minutul 79 de Drissa Camara. Cu acest rezultat Parma se află pe poziţia a 6-a în Serie B, cu 27 puncte.

Rezultatele înregistrate luni în meciurile etapei a 19-a din Serie B:

Brescia – Palermo 1-1; Ascoli – Reggina 0-1; Benevento – Perugia 0-2; Cagliari – Cosenza 2-0; Como – Cittadella 2-0; Spal – Pisa 0-1; Sudtirol – Modena 0-2; Venezia – Parma 2-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.