Echipa italiană Parma a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Feralpisalo, în etapa a 30-a din Serie B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihăilă şi Man au semnat primele ocazii ale Parmei la Salo, iar Mihăilă a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 29. Gazdele au egalat în minutul 65, prin lituanianul Dubickas, însă Parma a revenit rapid în avantaj, după numai trei minute, când a înscris Estevez. Finalul s-a jucat pe contre, dar Parma s-a impus cu 2-1. Dennis Man a fost integralist, iar Valentin Mihăilă a ieşit în minutul 54, la Parma, în timp ce la Feralpisalo Denis Hergheligiu a rămas pe banca de rezerve.

Într-un alt meci al etapei, Pisa a cedat cu 1-3 la Como, iar mijlocaşul român Marius Marin a fost integralist la echipa pisană.

În clasament, Parma este lider detaşat, cu 65 de puncte, urmată de Venezia, cu 57 de puncte. Pisa se află pe locul 9, cu 37 de puncte, în timp ce Feralpisalo e a 19-a, cu 27 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.