Echipa italiană Parma a dispus duminică, pe teren propriu, scor 2-0, de echipa Genoa, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Serie B. Valentin Mihăilă a avut probeme musculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parma s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Benedyczak (min. 32) şi Franco Vazquez (min. 53, din penalti). Atacantul român Valentin Mihăilă a fost titular la Parma, dar a ieşit în minutul 15, acuzând probleme musculare.

La Genoa Radu Drăguşin a fost integralist, George Puşcaş a intrat în minutul 61, iar Denis Drăguş a rămas pe banca de rezerve.

În al doilea meci al zilei, Palermo a învins pe Reggina cu 2-1, prin reuşitele lui Brunori (penalti, min. 47) şi Soleri (min. 81). Pentru Reggina a înscris Marconi – autogol, în minutul 76. Ionuţ Nedelcearu a fost integralist la Palermo.

În clasament, Genoa este pe locul secund, cu 40 de puncte, Palermo e pe locul 6 – cu 34 de puncte, Parma e pe locul 7, cu 33 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.