Echipa italiană Sampdoria a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Sassuolo, în primul meci al etapei a 37-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja retrogradată în Serie B, Sampdoria a deschis scorul cu Sassuolo, Manolo Gabbiadini înscriind în minutul 8. Avantajul gazdelor a ţinut doar un minut, pentru că Domenico Berardi a egalat în minutul 9. Oaspeţii au profitat de moment şi Matheus Henrique a marcat golul prin care Sassuolo a venit la conducerea meciului, cu 2-1.

După acest început efervescent, meciul s-a echilibrat. Au fost ocazii de o parte şi de alta, iar cei care au marcat au fost jucătorii lui Dejan Stankovic, prin autogolul lui Erlic, din minutul 78. 

2-2 a fost rezultatul final, iar Sampdoria are 19 puncte, aflându-se pe ultima poziţie din campionat. Sassuolo este pe locul 13, cu 45 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.