Echipa italiană AC Milan a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea AS Roma, într-un meci din etapa a treia din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Stadio Olimpico, AC Milan s-a impus cu 2-1 printr-un gol marcat de Olivier Giroud, din penalti, în minutul 9, iar Rafael Leao a stabilit scorul final în minutul 48. Pentru gazde a marcat Spinazzola, în minutul 90+2. La AS Roma a debutat şi Romelu Lukaku, intrat pe teren în minutul 71. Milanezii au ajuns la trei victorii în trei etape şi sunt lideri, cu 9 puncte, în Serie A. AS Roma are doar un punct şi ocupă locul 16.

Într-un alt meci disputat vineri în etapa a treia din Serie A, Sassuolo a învins pe Verona cu 3-1, prin golurile marcate de Pinamonti (min. 11) şi Bernardi (min. 63 şi 73, din penalti). Pentru oaspeţi a înscris Ngonge, în minutul 56.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.