Echipa italiană Juventus Torino a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Hellas Verona. Torinezii au avut două goluri ale lui Moise Kean anulate de VAR şi au înscris la ultima fază a meciului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juventus a dominat prima repriză, ratând prin Vlahovic şi Kean, în timp ce Szczesny a salvat-o pe „Bătrâna doamnă” în minutul 45+2.

Torinezii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, în minutul 13, la Moise Kean. Acelaşi jucător a mai avut un gol anulat de VAR pentru fault în atac, în minutul 54.

În minutul 90+7 Andrea Cambiasso a înscris unicul gol al meciului, aducând o victorie preţioasă pentru gazde. A fost primul gol al lui Cambiasso pentru echipa piemonteză. S-a încheiat 1-0 şi Juventus trece în postura de lider, cu 23 de puncte.. Verona se află pe poziţia a 16-a, cu 8 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.