Echipa italiană Inter Milano a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-0, formaţia AS Roma, într-un meci al etapei a 34-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Milanezii s-au impus la Roma, pe Stadio Olimpico, marcând câte un gol pe repriză. Federico Dimarco a deschis scorul în minutul 33. Formaţia gazdă a echilibrat partida în repriza secundă, având şi ocazii de gol, însă în minutul 74 Romelu Lukaku a decis soarta meciului la o greşeală uriaşă a lui Ibanez. Fundaşul brazilian al Romei a recuperat o minge aruncată în atac de interişti, însă i-a pasat practic lui Lautaro Martinez, care i-a trimis perfect lui Lukaku, iar atacantul belgian a stabilit scorul final, 2-0 pentru Inter.

Inter Milano ocupă ultima treaptă a podiumului în Serie A, cu 63 de puncte, tot atâtea câte are şi echipa de pe locul 4, Juventus Torino. AS Roma este pe locul 7, în afara cupelor europene, cu 58 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.