Echipa italiană Inter Milano a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, de echipa Atalanta Bergamo, în etapa a 37-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Start lansat pentru Inter în meciul cu Atalanta. Lautaro Martinez l-a lansat pe Lukaku în primul minut al întâlnirii şi acesta l-a driblat pe Sportiello, deschizând scorul. În minutul 3 Nicolo Barella a înscris pentru 2-0, iar în minutul 9 arbitrul a anulat golul lui Calhanoglu pentru un ofsaid. Însă ceea ce începuse atât de bine nu a mai continuat în acelaşi ritm. Gazdele au mai redus motoarele, oaspeţii l-au pus şi ei la încercare pe Onana, iar în minutul 36 Mario Pasalic a înscris, reducând din diferenţă.

Repriza secundă a fost dominată de Inter, care a căutat golul desprinderii, reuşit abia în minutul 77. Fază Lukaku – Brozovic şi pasă pentru Lautaro Martinez care a făcut 3-1. Oaspeţii au marcat în final la un şut al lui Muriel, care l-a lovit pe Onana înainte de a intra în poartă şi partida s-a încheiat cu victorie milanezilor, scor 3-2.

Inter şi-a asigurat locul de Liga Campionilor pentru sezonul viitor, având 69 de puncte şi ocupând locul secund. Atalanta are 61 de puncte şi este pe locul 5, loc de Europa League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.