Echipa italiană Inter Milano a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia AC Fiorentina, într-un meci din etapa a treia din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter Milano s-a impus fără probleme în faţa Fiorentinei, după un meci pe care l-a dominat în totalitate. Marcus Thuram a deschis scorul în minutul 23, apoi Lautaro Martinez a înscris pentru 2-0 în minutul 53. După cinci minute gazdele au obţinut un penalti, transformat de Hakan Calhanoglu, iar Lautaro Martinez a stabilit scorul final în minutul 73.

Inter a trecut în fruntea clasamentului din Serie A, cu 9 puncte, tot atâtea câte AC Milan, dar cu golaveraj mai bun.

Într-un alt meci din etapa a treia, Torino a reuşit prima victorie din acest sezon, impunându-se cu 1-0 în meciul cu Genoa. Unicul gol al înfruntării a fost marcat de Nemanja Radonjic, în minutul 90+4.

La Genoa, Radu Drăguşin a fost notat cu 6 de către Gazzetta şi a fost integralist, în timp ce George Puşcaş nu a fost utilizat, rămânând pe banca de rezerve. Tot pe bancă a rămas, la Torino, şi portarul român Mihai Popa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.