Echipa italiană Inter Milano a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-1, formaţia AC Milan, în etapa a patra din Serie A, şi este pe primul loc în clasament cu număr maxim de puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inter Milano a controlat în întregime partida de pe stadionul Giuseppe Meazza şi a învins pe AC Milan în Derby della Madonnina, după o întâlnire din care mai mult de jumătate s-a disputat pe o ploaie torenţială.

Mkhitaryan a deschis scorul în minutul 5, apoi Marcus Thuram a majorat scorul la 2-0 în minutul 38. Milanul a părut că poate reintra în meci după golul marcat de Rafael Leao în minutul 57, însă Mkhitaryan a reuşit „dubla” în minutul 69 şi a readus Interul la un avantaj de două goluri. Hakan Calhanoglu a transformat un penalti în minutul 79, iar Frattesi a definitivat dezastrul milanez stabilind un scor final de 5-1 în favoarea lui Inter.

Este a cincea victorie consecutivă  a interiştilor în Derby della Madonnina şi pentru prima oară din 2010 când Inter câştigă la o diferenţă de patru goluri.

În clasament, Inter conduce cu 12 puncte, iar Milan are 9 puncte şi este pe locul 3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.