Echipa italiană Juventus Torino a pierdut sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-4, meciul din etapa a 5-a a Seriei A, disputat cu formaţia Sassuolo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Armand Lauriente a deschis scorul pentru gazde, în minutul 12, iar Juventus a egalat prin Matias Viña, autogol în minutul 21. Domenico Berardi a adus din nou în avantaj pe Sassuolo, în minutul 41. Torinezii au egalat cu golul lui Chiesa, din minutul 78, însă gazdele au marcat din nou, în minutul 82, prin Pinamonti, iar Federico Gatti a înscris în propria poartă (min. 90+5) stabilind scorul final: Sassuolo – Juventus 4-2.

Sassuolo, la care Daniel Boloca a fost integralist, are 6 puncte, este la a doua victorie şi ocupă poziţia a 11-a. Juventu e pe locul 4, cu 10 puncte, bifând azi prima înfrângere stagională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.