Echipa italiană AS Roma a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Monza, în etapa a 27-a din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Monza gazdele au avut o bară în minutul 15, prin Djuric, dar cei care au înscris au fost romanii. A fost, mai întâi, golul anulat al lui Cristante, din minutul 19, când Dybala s-a aflat în ofsaid. A venit apoi şi minutul 38, când Lukaku a pasat, iar căpitanul Romei, Lorenzo Pellegrini, a deschis scorul.  După patru minute Dybala l-a servit pe Lukaku şi belgianul a făcut 2-0. Monza nu a renunţat, a avut şanse de gol, dar Dybala a înscris pentru 3-0 în minutul 63, pentru ca în minutul 81 oaspeţii să primească penalti, după analiza VAR. Paredes a transformat în minutul 82, iar Andrea Carboni a închis tabela cu un gol superb pentru gazde.

AS Roma s-a impus cu 4-1 şi, de la sosirea lui Daniele De Rossi pe banca tehnică, echipa capitolină a disputat nouă meciuri în toate competiţiile, câştigând şapte dintre ele, încheind unul la egalitate şi pierzând doar unul.

În clasamentul Serie A, AS Roma are 47 de puncte şi se află pe locul 5, în timp ce Monza e pe 11, cu 36 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.