O postare pe contul de Twitter al companiei producătoare de ochelari Hawkers ce îi ironiza pe mexicani după victoria lui Donald Trump în alegerile din SUA l-a supărat pe pilotul de Formula 1 Sergio Perez, care a decis să rupă contractul de sponsorizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mexicani, puneţi-vă ochelarii aceştia ca să nu vi se vadă ochii înlăcrimaţi, mâine, când o să construiţi zidul", au scris reprezentanţi ai companiei, după anunţarea rezultatului alegerilor din SUA, cu referire la promisiunea făcută de Trump în campania electorală, că Statele Unite vor ridica un zid la graniţa cu Mexic pentru a opri imigraţia.

"Ce comentraiu răutăcios. Azi, am terminat relaţia cu Hawkers MX. Nu voi lăsa pe nimeni să-şi bată joc de ţara mea", a răspuns pilotul de la Force India, tot pe Twitter.

Potrivit motorsport.com, contractul dintre Perez şi Hawkers Mexic este recent. La 2 noiembrie, compania lansase prima colecţie de ochelari de soare cu numele sportivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.