Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat uşor în optimile de finală ale US Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe suedeza Johanna Larsson, locul 47 WTA, în 59 de minute, stabilind un record de victorii în turneele de Grand Slam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În turul următor, Williams va evolua cu Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 52 WTA, care a depăşit-o în turul al treiela, cu 6-2, 7-5, pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 51 WTA.

Dacă va trece în sferturi, Wiliams o va întâlni pe Simona Halep, locul 5 WTA, dacă şi sportiva română o va depăşi în optimi pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA.

Halep a ajuns în optimi după o victorie, cu 6-1, 2-6, 6-4, cu Timea Babos din Ungaria, locul 34 WTA.

Serena Williams a obţinut victoria cu numărul 307 în turneele de Grand Slam şi a depăşit-o pe Martina Navratilova.

O altă favorită de pe partea superioară a tabloului de simplu feminin, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 4 WTA, a câştigat meciul cu franţuzoaica Caroline Garcia, locul 33 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră şi zece minute de joc.

Radwanska ar putea evolua împotriva Simonei Halep în semifinalele turneului de Grand Slam de la New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.