Serena Williams, fost lider WTA, a revenit, duminică, în competiţiile oficiale după mai mult de un an, ea jucând la dublu în Fed Cup, alături de sora sa Venus, împotriva olandezelor Lesley Kerkhove şi Demi Schuurs.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surorile Williams au fost învinse cu scorul de 6-2, 6-3, dar SUA obţinuse deja califcarea în semifinalele competiţiei.

La întâlnirea SUA – Olanda, din primul tur al Fed Cup, Venus Williams a învins-o sâmbătă pe Arantxa Rus, scor 6-1, 6-4, şi duminică pe Richel Hogenkamp, scor 7-5, 6-1. Sâmbătă a obţinut o victorie pentru SUA şi Coco Vandeweghe, scor 4-6, 7-6 (6), 6-3 cu Richel Hogenkamp.

Americancele s-au impus cu scorul general de 3-1 şi vor întâlni în semifinale, la 21 şi 22 aprilie, echipa Franţei.

Serena Williams nu mai jucase un meci oficial din ianuarie 2017, de la Australian Open. La 1 septembrie 2017, ea a devenit mamă, dând naştere unei fetiţe. Williams era însărcinată când a câştigat Australian Open.

La 30 decembrie, fostul lider WTA a revenit pe teren la un meci demonstrativ la Abu Dhabi, în care a fost învinsă de letona Jelena Ostapneko, cu scorul de 6-2, 3-6, 10-5.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.