Campioana en-titre la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe, a obţinut vineri, pe teren propriu, a doua victorie din semifinalele Ligii Naţionale, în disputa cu Phoenix Constanţa, iar vicecampioana CSM Satu Mare a pierdut al doilea meci pe teren propriu, cu Baschet UAV Arad, din cinci meciuri programate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al seriei, pe teren propriu, Sepsi s-a impus în faţa celor de la Phoenix Constanţa, scor 75-68, iar vineri a câştigat cu scorul de 75-56, astfel că are 2-0 la general.

În cealaltă semifinală, vicecampioana CSM Satu a pierdut, tot pe teren propriu, cu Baschet UAV Arad, scor 93-95 în prima dispută, iar vineri a cedat din nou, cu 73-77, pentru 0-2 la general.

Seriile se mută la Constanţa şi Arad, în 11-12 aprilie, iar dacă va mai fi nevoie, meciul cinci se va disputa la Sfântu Gheorghe şi Satu Mare, în 15 aprilie.

Prima echipă care acumulează trei victorii se califică în finala Ligii Naţionale.

Titlul a fost câştigat în 2021 de Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.