Campioana en-titre a României la baschet feminin, Sepsi Sf. Gheorghe, s-a calificat joi, pe teren propriu, în faza play-off a a FIBA EuroCup, după ce a învins formaţia slovacă Piestanske Cajky, cu scorul de 64-57 (35-23), în ultimul meci din grupa D a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cealaltă partidă din grupa D, Hatay BB – Energa Torun, scor 66-58 (32-24).

La finalul meciurilor din grupa D, clasamentul este următorul: 1. Hatay BB 12 puncte, 2. Sepsi 8 puncte, 3. Energa Torun 8, Piestanke 8 puncte.

Anterior, Sepsi a obţinut următoarele rezultate: 49-86 şi 71-49  cu Energa Torun (Polonia), 52-54 cu Piestanske Cajky (Slovacia), 63-80 şi 67-73 cu Hatay BB.

Primele două clasate din fiecare din cele 10 grupe, plus două echipe de pe locul trei cu cea mai bună linie de clasament, se vor califica în faza play-off a FIBA EuroCup, în total 24 de echipe din cele două conferinţe.

Se va forma un clasament 1-24, iar primele opt vor obţine calificarea direct în optimile de finală, în timp ce echipele de pe locurile 9-24 vor juca eliminatoriu pentru încă opt locuri în optimi. Acestea vor fi urmate de partidele din sferturi, semifinale şi finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.