Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea rămâne pe locul 2 în grupa D a European League, după ce a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia daneză Viborg HK, scor 31-20 (15-8), în meci restant din prima etapă. Ambele echipe sunt deja calificate în sferturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Jorgensen 8 goluri, pentru Viborg, respectiv Elghaoui, Klikovac şi Dache, câte 3, pentru SCM Râmnicu Vâlcea.

În urma rezultatului, Viborg este lider cu 9 puncte, urmată în clasament de SCM Râmnicu Vâlcea 7, Chambray 2, Vaci NKSE 2.

În primele partide din grupa D, formaţia vâlceană a obţinut rezultatele: 39-29 cu Vaci NKSE, 26-25 şi 32-27 cu Chambray, 30-30 cu Viborg HK.

Ultima etapă din grupa D programează partidele Viborg - Chambray (sâmbătă) şi Vaci NKSE - SCM Râmnicu Vâlcea (duminică).


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.