Clubul din Liga a III-a SCM Piteşti a precizat, luni, că antrenorul Nicolae Dică mai are un an de contract cu gruparea argeşeană, astfel că tehnicianul va putea pleca la FCSB doar după ce îşi reziliază înţelegerea în vigoare. În contractul cu SCM există o clauză de reziliere, au menţionat piteştenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma informaţiilor din ultimele zile apărute în presă privind posibilele negocieri dintre antrenorul principal al echipei noastre, Nicolae Dică, şi FCSB pentru postul de antrenor al grupării din Capitală, conducerea SCM Piteşti are de făcut următoarele precizări: Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018. Până în acest moment nu am fost informaţi de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înţelegerii actuale, în contractul dintre cele două părţi, există şi o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înţelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce îşi va încheia relaţiile contractuale cu SCM Piteşti. În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru şi se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat”, se arată într-un comunicat al SCM Piteşti.

Finanţatorul FCSB Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf.

Becali a precizat că s-a înţeles verbal cu Nicolae Dică pentru ocuparea postului de antrenor şi că acesta urmează să aducă un colaborator care să fie principal, întrucât el are doar licenţa pentru a fi secund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.