Alexis Pinturault s-a accidentat vineri în timpul super-G-ului de la Wengen şi nu va mai putea concura în acest sezon, suferind o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul va fi trimis în Franţa pentru a-şi continua controalele medicale şi va fi consultat în curând de un chirurg.

Schiorul s-a prăbuşit la finalul traseului după o aterizare greşită la o săritură. Strigătele sale de durere şi imaginile cu genunchiul său stâng puternic răsucit au sugerat imediat o accidentare gravă. Luat în grijă de serviciile de urgenţă şi transportat cu elicopterul la spitalul din Interlaken, el a fost supus după-amiază unui RMN, care a permis stabilirea unui prim diagnostic, la genunchi, deşi este posibil ca şi încheietura mâinii stângi să fi fost afectată.

Aceasta este prima accidentare de lungă durată din cariera lui Pinturault, care împlineşte 33 de ani în luna martie. Sezonul său este în mod evident încheiat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.