Ancheta privind pariurile şi jocurile de noroc online ilegale care zguduie fotbalul italian continuă. Un nou suspect se află în vizorul instanţei: fundaşul dreapta al AC Milan, Alessandro Florenzi (32 de ani).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce Sandro Tonali (Newcastle) şi Nicolo Fagioli (Juventus) au fost deja suspendaţi pentru zece, respectiv şapte luni pentru implicare în pariuri ilegale, cazul milanezului este mai apropiat de cel al lui Nicolo Zaniolo (Aston Villa), care a fost amendat pentru jocuri de noroc ilegale online (poker, blackjack), potrivit agenţiei italiene de presă AGI.

Potrivit AGI, Florenzi urmează să se întâlnească în zilele următoare cu procurorul din Torino însărcinat cu acest caz. Se aşteaptă ca avocaţii jucătorului să adopte aceeaşi linie de apărare ca şi cea aleasă de jucătorul lui Villans: să recunoască jocurile de noroc online, dar să insiste asupra faptului că clientul lor nu a pariat niciodată pe meciuri de fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.