Şase persoane au fost arestate pentru presupusa lor implicare într-un caz de meci trucat în decembrie 2021, în Cupa Spaniei, a anunţat vineri poliţia spaniolă, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele respective sunt suspectate că au obţinut aproximativ 30.000 de euro datorită pariurilor legate de meciul câştigat cu 8-0 de Levante în faţa echipei CD Huracan Melilla.

Arestările s-au făcut la o zi după ce tribunalul regional din Melilla a anunţat că şase persoane au fost audiate în acest caz. Printre cele şase persoane se numără şi un fost jucător al CD Huracan.

Poliţia a deschis o anchetă după ce a fost sesizată de LaLiga şi de câteva case de pariuri.

Joi, Huracan Melilla a anunţat că va coopera cu autorităţile sportive şi judiciare. “Dacă în acest caz este implicat un membru activ al clubului, se vor lua imediat măsuri disciplinare şi judiciare”, a precizat gruparea spaniolă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.