Maria Şarapova a fost deranjată de întrebările jurnaliştilor cu privire la numărul de controale antidoping efectuate în acest an. Ea a fost chestionată pe această temă, după ce a învins-o, miercuri, cu 6-7 (4), 6-4, 6-1, pe Timea Babos din Ungaria, în două ore şi 20 de minute de joc, în turul al doilea al US Open. Acesta a fost al doilea meci de peste două ore jucat de rusoaică la Flushing Meadows, după cel din primul tur, cu Simoan Halep, care a durat două ore şi 44 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La conferinţa de presă, Şarapova a fost întrebată de câte ori a fost controlată antidoping după revenirea în competiţii, în aprilie.

"La finalul anului, de obicei ITF face aceste anunţuri", a răspuns ea, vizibil deranjată, potrivit firstpost.com.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şarapova a afirmat că a meritat wild-cardul primit la US Open, ţinând cont de modul cum a jucat în meciul cu Simona Halep.

"Cred că, ţinând cont de cum am jucat luni, nu se mai pot pune astfel de întrebări", a declarat rusoaica, întrebată fiind dacă a meritat invitaţia la ultimul Grand Slam al anului.

Şarapova a fost suspendată 15 luni, după ce a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control antidoping efectuat la ediţia din 2016 a Australian Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.