Fundaşul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, a dedicat echipei Dinamo şi familiei lui Patrick Ekeng victoria cu scorul de 2-0 din meciul cu Astra Giurgiu, el declarând că jucătorul dinamovist "a murit cu zile" şi că ar trebui să se ia măsuri pentru ca fotbaliştii să fie mai protejaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi dedicăm această victorie echipei Dinamo şi familiei acelui băiat. Părerea mea este că a murit cu zile, este dureros. Pe noi ne-a marcat. Cred că a fost cea mai bună decizie să se amâne etapa. Nimeni un îşi dorea să mai joace a doua zi. Este tragic, am văzut că s-a întâmplat şi în Brazilia. Trebuie să facem ceva să fim şi noi mai protejaţi", a spus Săpunaru la Digi Sport. 

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, în etapa a X-a, ultima a play-off-ului, şi încheie Liga I pe locul 3, cu 39 de puncte, urmând să participe în preliminariile Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Antal '21 şi Hora '90+3.

Vineri seară, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.