CS Minaur Baia Mare a anunţat şapte cazuri de infectare cu noul coronavirus la echipa de handbal masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul caz a fost depistat încă din ziua de 23 septembrie, cu simptome apăture încă de duminică, 20 septembrie. în urma confirmării faptului că sportivul Călin Căbuţ a fost pozitiv la două teste consecutive, în data de 25 septembrie toată echipa a fost supusă unei noi testări. Din păcate, rezultatele au confirmat ca pozitivi încă şase sportivi de la clubul nostru: Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra şi Paul Oargă.

Jucătorii şi antrenorii echipei noastre au fost liberi după turneul de la Sf. Gheorghe, iar Călin Căbuţ n-a participat la reunirea lotului din 23 septembrie. Ultimul meci al echipei noastre la turneul de la Sf. Gheorghe a fost în data de 17 septembrie, împotriva echipei CSM Bacău, care a raportat mai multe cazuri de Covid-19.

Călin Căbuţ n-a mai avut din acea zi contact cu echipa, exceptându-i pe Milan Kotrc şi Robert Nagy, dar nici aceştia nu şi-au reluat pregătirile. Albert Cristescu a fost coleg de cameră la Sf. Gheorghe cu Călin Căbuţ, dar ei n-au mai avut niciun contact direct după revenirea acasă", a precizat clubul, într-un comunicat.

Miercuri, se va efectua o nouă testare a jucătorilor şi staff-ului de la Minaur. În perioada 4-10 octombrie este programat al doilea turneu al campionatului, tot la Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.