Salernitana, ultima clasată din Serie A, plănuieşte câteva mari lovituri pe piaţa transferurilor, cu speranţa că se va salva de la retrogradare, scrie presa italiană. Diego Costa ar putea semna marţi seară, Radu Dragusin, jucătorul formaţiei Juventus împrumutat la Sampdoria, este şi el aproape de Salerno si chiar Javier Pastore e o ţintă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se poate întâmpla un miracol”, a spus Walter Sabatini, directorul sportiv al clubului.

Salernitana are un nou proprietar de luna aceasta şi încearcă lovituri pe piaţa transferurilor din această iarnă.

Sportitalia şi Il Mattino notează că atacantul brazilian Diego Costa, fost la Atletico Madrid şi Chelsea, ultima dată la Atletico Mineiro, a acceptat termenii acordului şi va semna contractul cu Salernitana marţi seară.

"Diego Costa este o chestiune încă în mişcare, s-ar putea întâmpla un miracol, dar până acum nu s-a întâmplat”, a declarat Sabatini, un personaj cu mare experienţă pe piaţa jucătorilor, care la lucrat la Roma şi la Lazio, printre alte cluburi, pentru TuttoSalernitana.com.

Potrivit Sportitalia, fundaşul Radu Drăguşin îşi va întrerupe perioada de împrumut la Sampdoria, unde a jucat puţin, şi se va muta la Salernitana.

Tuttomercatoweb anunţă că Sabatini l-a abordat şi pe argentinianul Javier Pastore, cu care a lucrat deja la Palermo.

Jucătorul de 32 de ani se află în prezent în Spania, la Elche, după ce a părăsit Roma ca jucător liber, vara trecută. Fostul mijlocaş ofensiv al echipei Paris Saint-Germain a jucat 11 partide pentru Elche în acest sezon.

Salernitana ocupă locul 20 în clasament, cu zece puncte din 22 de meciuri, la opt puncte de Venezia, de pe locul 17, ultimul de menţinere.

Clubul din sudul Italiei a fost la un pas de a fi exclus din Serie A, deoarece s-a dovedit a fi deţinut de Claudio Lotito, care este şi patronul grupării Lazio, o dublă proprietate interzisă de regulamente. Salernitana a fost cumpărată, la finalul anului trecut, de omul de afaceri italian Danilo Iervolino şi a scăpat de excluderea din Serie A.

Iervolino, 43 de ani, originar din Napoli, oraş aflat la 55 de kilometri nord-vest de Salerno, este fondatorul unei universităţi deschise, Pegaso, cu peste 60 de centre în Italia.

"Voi face totul pentru a încerca să salvez Salernitana de la retrogradare. Întotdeauna am pus mare entuziasm în fiecare proiect pe care l-am realizat şi la fel se va întâmpla în acest proiect fotbalistic. Sunt îndrăgostit de Salerno, vreau să construiesc o relaţie strânsă cu oraşul. Mă voi concentra pe jucătorii tineri şi pe creşterea clubului", a declara noul proprietar, după preluarea echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.