Clubul Salernitana a anunţat că nu mai face deplasarea la Udine pentru meciul cu Udinese, programat marţi, după ce autorităţile sanitare locale au dispus încetarea activităţii echipei, din cauza unui test pozitiv în lot, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"US Salernitana 1919, în urma unui test Covid pozitiv în lotul echipei, ia act de dispoziţiile ASL Salerno, care solicita suspendarea activităţii echipei şi interzicea participării acesteia la evenimente sportive. Societatea a comunicat aceste dispoziţii Ligii Serie A şi este disponibilă pentru orice fel de evaluare de către autorităţile sanitare locale”, a precizat gruparea, într-un comunicat.

Echipa Salernitana, ultima clasată în Serie A, trebuia să plece, luni, cu o cursă de linie la Udine, pentru meciul din etapa a XIX-a a campionatului italian.

Deplasarea formaţiei din Salerno (sud) a fost anulată de autorităţile sanitare italiene, după ce un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2.

Comunicatul celor de la Salernitana, emis în noaptea de luni spre marţi, contrastează cu afirmaţiile directorului tehnic al echipei Udinese, Pierpaolo Marino, făcute luni seara: "Liga a confirmat că meciul cu Salernitana se va juca conform programului. Salernitana şi-a rezervat un zbor charter mâine dimineaţă (n.r. - marţi dimineaţă) pentru a se prezenta la meci. Aceasta este ştirea şi nu vor fi tulburări. Noi am rămas mereu concentraţi şi pentru că liga a spus mereu că situaţia nu este atât de gravă încât să justifice amânarea”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.