FC Rapid a anunţat, vineri, transferul mijlocaşului Saiffedine Alami, jucător ce a evoluat în sezonul trecut la una dintre cele mai renumite echipe din Maroc, Raja Casablanca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 26 de ani, Alami s-a născut în Spania, la Tarrega, din părinţi marocani. În 2012, el a făcut parte din Academia Nike, a evoluat pentru Lleida şi Mannheim, iar în 2015 a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Dunării Călăraşi.

După un sezon excelent la călăraşeni, Saiffe a ajuns la Rapid în vara lui 2016, unde a jucat într-un meci amical cu Domneşti, însă din cauza falimentului, marocanul s-a transferat în Franţa, la cea de-a doua echipă a capitalei franceze, FC Paris, cu care a promovat în liga secundă, fiind unul dintre cei mai buni jucători.

În 2018, Alami a ajuns la Casablanca, unde a fost vicecampion al Marocului, cu Raja.

Alami a semnat cu Rapid un contract valabil timp de trei ani, sâmbătă va face vizita medicală, apoi va începe antrenamentele sub comanda lui Daniel Pancu.

"Mă bucur enorm că am venit la Rapid, unde, din păcate, nu am apucat să joc în 2016, deşi mi-aş fi dorit foarte mult. Ştiu foarte bine clubul, îi ştiu istoria, suporterii, şi toate acestea m-au făcut să accept imediat oferta conducerii rapidiste", a spus Saiffedine pentru fcrapid.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.