Reprezentativa Portugaliei va întâlni Turcia, iar Italia va juca împotriva Macedoniei de Nord în play-off-ul pentru Cupa Mondială din Qatar, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Zurich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La tragerea la sorţi s-au stabilit trei “căi” pentru CM, în care se dispută câte două semifinale şi o finală. Cele trei finale stabilesc echipele calificate la Cupa Mondială.

Rezultatul tragerii la sorţi:

Calea A: Scoţia - Ucraina, Ţara Galilor – Austria / Gazda finalei va fi câştigătoarea meciului Ţara Galilor - Austria

Calea B: Rusia - Polonia, Suedia – Cehia / Gazda finalei va fi câştigătoarea semifinalei Rusia - Polonia

Calea C: Italia - Macedonia de Nord, Portugalia – Turcia / Gazda finalei va fi câştigătoarea semifinalei Portugalia – Turcia.

Meciurile se vor disputa în perioada 24-29 martie 2022.

Cele trei câştigătoare ale play-off-ului se vor alătura la Cupa Mondială din Qatar naţionalelor Germaniei, Danemarcei, Franţei, Belgiei, Croaţiei, Spaniei, Serbiei, Angliei, Elveţiei şi Olandei, care au câştigat grupele preliminare în Europa. S-au mai calificat la CM până acum Brazilia şi Argentina, din zona Conmebol. De asemenea, echipa Qatarului va participa în calitate de gazdă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.