Reprezentativa Rusiei va disputa luna viitoare o partidă amicală cu Paraguay, primul meci al naţionalei sale masculine împotriva unei echipe sud-americane de la startul invaziei din Ucraina, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Federaţia Rusă de Fotbal a anunţat miercuri că meciul va avea loc pe stadionul echipei Dinamo Moscova, în data de 25 martie, la patru zile după ce Rusia va juca împotriva Serbiei într-un alt meci amical, în acelaşi loc.

De la startul invaziei din Ucraina, în urma căreia Rusia a fost exclusă din competiţiile internaţionale de fotbal, naţionala rusă a organizat mai ales meciuri amicale împotriva unor echipe din Asia şi Africa, precum şi un meci împotriva Cubei, în noiembrie.

Naţionala feminină a Rusiei a jucat anul trecut cu Paraguay în două amicale în deplasare. Rusia a câştigat un meci cu 3-0, iar celălalt a fost o remiză 1-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.