Rugbystul francez Pascal Cotet, pilier la Bayonne, a fost condamnat miercuri la plata unei amenzi pentru violenţă împotriva unei tinere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pascal Cotet (29 de ani) a fost amendat cu suma de 300 de euro de către procuratura din Bayonne pentru că în data de 3 decembrie, aflat sub influenţa alcoolului, într-un club, a lovit o tânără în vârstă de 25 de ani.

Tânăra a declarat pentru cotidianul Sud Ouest că a fost pălmuită de Pascal Cotet şi a fost ţinta unor insulte rasiste.

Cotet, care nu a fost suspendat în această perioadă, şi-a recunoscut vina, iar procuratura a decis să aplice o sancţiune şi să nu deschidă un proces.

În luna februarie, un alt reprezentant al clubului Bayonne, Antoine Battut, actual antrenor şi fost jucător la Bayonne, se va prezenta în faţa tribunalului local pentru violenţe comise împotriva unei asistente la clinica Aguilera, din Biarritz, în luna august a anului 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.