Fundaşul sau extrema italiană Ange Capuozzo îşi va face revenirea în competiţie în meciul de pregătire pentru Cupa Mondială 2023 de sâmbătă, împotriva României, la aproape şase luni după ce s-a accidentat la umărul stâng, a anunţat joi Federaţia italiană de rugby.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Italia, viitoarea adversară a Franţei, joacă al treilea din cele patru meciuri de pregătire împotriva României, la San Benedetto del Tronto (centrul-estul Italiei). Lista celor 33 de jucători italieni selecţionaţi pentru Cupa Mondială din 2023 (8 septembrie-28 octombrie) va fi dezvăluită la 22 august.

Capuozzo, în vârstă de 23 de ani şi cu 10 selecţii la activ, s-a accidentat la omoplat pe 25 februarie, în timpul înfrângerii Italiei cu 34-20 în faţa Irlandei în turneul celor şase naţiuni. El a avut o revenire foarte scurtă cu clubul său Toulouse în aprilie, dar a ieşit după doar 13 minute în meciul cu Lyon (36-31), din Top 14. El şi-a încheiat apoi sezonul cu Toulouse, dar participă din iulie la stagiul de pregătire al Italiei.

În grupa A, Italia va înfrunta Namibia, Uruguay, Franţa şi Noua Zeelandă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.