Fundaşul uruguayan al FC Barcelona, Ronald Araujo, care a petrecut noaptea de marţi spre miercuri în spital după o accidentare suferită la meciul cu Celta Vigo, a părăsit unitatea medicală în care a fost internat, a anunţat gruparea catalană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul a fost supus la o serie de teste, care nu au relevat nicio afecţiune. El va rămâne sub supraveghere ambulatorie şi dacă nu vor apărea probleme în perioada următoare va putea să-şi reia antrenamentele.

FC Barcelona a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Celta Vigo, în etapa a XXXVI-a a LaLiga.

Araujo a fost transportat cu ambulanţa la spital după ce, în minutul 60, s-a ciocnit cap în cap cu coechipierul său Gavi, la un duel pentru balon. Meciul a fost întrerupt opt minute, iar Araujo a fost înlocuit de Lenglet.

Aruajo, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat Barcelonei de la Boston River, în 2018. El a intrat în prima echipă a Barcei la începutul sezonului 2020/21 şi de atunci a devenit o piesă de bază a apărării, alături de Gerard Pique.

Araujo şi-a prelungit recent contractul cu Barcelona până în 2026.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.