Fundaşul dreapta spaniol Jose Antonio Romera Navarro a semnat, marţi, un nou contract cu FC Dinamo Bucureşti, valabil până la finalul sezonului 2017-2018, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare, potrivit www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Format la Academia clubului Levante, José Antonio Romera Navarro (1.79 m / 73 kg) a evoluat în carieră pentru CD Onda, Levante B, CF Gandia (toate din Spania), FK Dukla Praga, FK Jablonec (ambele din Cehia) şi, din vara anului trecut, pentru FC Dinamo Bucureşti. 

În vârstă de 29 de ani, José Antonio Romera Navarro a jucat 39 de meciuri în tricoul alb-roşu, în toate competiţiile: În Liga I, Romera a evoluat în 32 de meciuri, 31 ca titular, în sezonul competiţional 2016-2017. A marcat un gol în campionat, în meciul CS U Craiova - FC Dinamo Bucureşti, scor 2-2 în play-off.

Romera este al doilea jucător care îşi prelungeşte în aceste zile contractul cu Dinamo, după portarul panamenz Jaime Penedo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.