Echipa naţională U19 a României a încheiat la egalitate miercuri, scor 0-0, meciul disputat în compania echipei naţionale U19 a Letoniei. Meciul a contat pentru turneul de calificare care decide echipele calificate în Turul de elită pentru Euro 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida, care s-a disputat pe stadionul CNAFM din Buftea, a fost una echilibrată, în care românii au avut şi o bară, în minutul 3, prin Radaslavescu. Tricolorii au aliniat următoarea formulă:

ROMÂNIA U19: Dincă – Maftei, Paşcalău, Duţu, Borza – Boţogan (Sala 62), Vulturar – Borduşanu (El Sawy 24), Radaslavescu (Leaţă 85), Musi (Bujor 62) – Burnete (Trică 61). ANTRENOR: Alexandru Pelici.

Următorul meci al naţionalei U19 va fi în compania echipei Lituaniei, sâmbătă, 24 septembrie, pe stadionul Anghel Iordănescu, din Voluntari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.