Reprezentativa under 19 a României a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1, naţionala similară a Suediei, în cea de-a doua sa partidă din cadrul Turului de Elită, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România a revenit la acest joc de la 0-1, oaspeţii marcând prin Pergqvist, în minutul 4.

Pentru tricolori au înscris Tudor Băluţă ’33 şi Alexandru Măţan ’58.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ambele echipe au încheiat partida în zece jucători, după eliminarea lui Constantin Dima ‘69 şi cea a lui Adil Titi ’86.

România U19 conduce grupa 4 cu 6 puncte, fiind urmată de Ucraina (4 puncte), adversara de marţi, din ultima partidă din cadrul Turului de Elită. Pe poziţia a treia a clasamentului grupei se află Suedia, cu un punct, iar ultima este Serbia, care nu a obţinut niciun punct.

La turneul final programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018, se califică selecţionatele care câştigă cele şapte grupe de la Turul de Elită.

Tragerea la sorţi pentru faza grupelor din cadrul turneului final va avea loc la 30 mai în Vassa, Helsinki.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.