România trebuie să învingă Irlanda de Nord pentru a spera la urna a doua valorică la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După rezultatele înregistrate, duminică, în Liga Naţiunilor, devine şi mai intensă cursa tricolorilor pentru un loc mai bun în clasamentul FIFA, cel în baza căruia se vor stabili urnele tragerii la sorţi a preliminariilor CM 2022, care va avea loc la 7 decembrie.

România are nevoie de o victorie la Belfast cu Irlanda de Nord şi, în acelaşi timp, să aştepte paşi greşiţi din partea Slovaciei (joacă în Cehia) şi Rusiei (joacă în Serbia, şi un egal ar putea să fie avantajos). Toate cele trei partide se dispută miercuri.

Calculele sunt făcute în baza prezumţiei că România va obţine în urma deciziei UEFA cele trei puncte cu Norvegia, partidă anulată în urma neprezentării nordicilor la meci.

Calificările europene pentru CM vor începe în martie.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.