Denis Drăguş a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Belgia, scor 0-2, de la Euro 2024, că el şi colegii săi s-au ridicat la nivelul jocului, deşi au înfruntat jucători “de o calitate incredibilă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Am intrat un pic mai greu în meci. Dar am arătat că puteam şi noi să marcăm, am avut ocazii. Am întâlnit o echipă extraodrinară, cu jucători de o calitate incredibilă, dar eu cred că ne-am ridicat la nivelul meciului. Puteam să egalăm. Trebuie să luăm lucrurile pozitive. Mergem să ieşim din grupă. Senzaţionali au fost suporterii, nu cred că a văzut ceva asemănător la alte echipe”, a spus Drăguş la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024. Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.