România are cinci candidaţi la alegerile din decembrie pentru European Gymnastics, aceştia fiind Anca Mihăilescu Grigoraş, Alina Drăgan, Alexandra Piscupescu, Mircea Apolzan şi Cătălin Manu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Adunarea Generală a European Gymnastics, care va avea loc în 2-3 decembrie la Albufeira, în Portugalia, se vor desfăşura şi alegerile pentru conducerea forului european şi pentru componenţa diferitelor comisii tehnice ale acestuia..

Din partea României vor candida patru oficiali. Mircea Apolzan va candida pentru unul din cele trei posturi de vicepreşedinţi, alături de alţi şase candidaţi din Franţa, Luxemburg, Turcia, Islanda, Norvegia şi Sloveia. Mircea Apolzan şi-a depus candidatura şi pentru unul din cele şapte locuri ale Comitetului Executiv, al cărui membru în exerciţiu este.

Dacă va fi ales vicepreşedinte, candidatura pentru C.E. este anulată automat.

Anca Mihăilescu Grigoraş este singura candidată pentru funcţia de Preşedinte al Comitetului tehnic al gimnasticii artistice feminine, funcţie pe care o ocupă şi în prezent. Ea candidează şi pentru o poziţie de membru în Comitetul tehnic al gimnasticii artistice feminine, candidatura anulată dacă va fi aleasă în funcţia de preşedinte al acestui comitet). Alexandra Piscupescu candidează pentru una din cele 6 poziţii de membru al Comitetului tehnic al gimnasticii ritmice.

Alina Drăgan este candidată pentru postul de Preşedinte al Comitetului tehnic al gimnasticii aerobice, funcţie pe care o ocupă în prezent, iar contracandidata ei este Svetlana Lukina, din Rusia. De asemenea, Alina Drăgan candidează şi pentru una din cele şase poziţii ale Comitetului tehnic al gimnasticii aerobice.

Ca şi în celelalte cazuri, candidatura va fi anulată dacă va fi aleasă în funcţia de preşedinte al acestui comitet. Cătălin Manu este singurul candidat pentru funcţia de Preşedinte al Autorităţii de control, funcţie pe care o deţine în prezent. El va candida şi pentru una din cele două poziţii de membru al Autorităţii de control, dar candidatura de aici este anulată oficial dacă va fi ales preşedinte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.