Naţionala de volei masculin a României a fost învinsă, joi, de reprezentativa Rusiei, cu scorul de 3-0, în cea de-a doua partidă din grupa D a preliminariilor continentale pentru Campionatul Mondial din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost de 25-18, 25-20, 25-21, după 73 minute de joc.

Celelalte meciuri programate joi în grupă sunt între Kosovo – Estonia şi Muntenegru – Ungaria.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În primul meci din grupa D, tricolorii au fost învinşi de Estonia, cu scorul de 3-1 (25-15, 25-21, 22-25, 25-16).

Programul următor al României include partidele cu Kosovo (26 mai), cu Muntenegru (27 mai) şi cu Ungaria (28 mai).

Prima clasată în fiecare din cele şase grupe ale turului secund se va califica la turneul final, iar a doua clasată din fiecare grupă va evolua şi în turul III preliminar (meciuri între 11-16 iulie), pentru ultimul loc calificant din Europa.

Turneul final al Campionatului Mondial va avea loc între 10-30 septembrie 2018, fiind organizat de Italia şi Bulgaria. Sunt calificate direct Polonia (deţinătoarea titlului mondial), Italia şi Bulgaria, în calitate de gazde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.