Rivaldo, câştigător al Balonului de Aur în 1999, şi-a felicitat fiul pentru primul gol pe care acesta l-a marcat pentru Dinamo, miercuri, în succesul cu 2-0, reuşit în faţa formaţiei CFR Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări, fiul meu, pentru victorie şi pentrul primul din multele goluri în tricoul echipei Dinamo. Dumnezeu să te binecuvânteze mereu!", a postat Rivaldo senior, pe contul său de Facebook, împreună cu înregistrarea reuşitei lui Rivaldinho.

Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior "Rivaldinho" a semnat în februarie un contract valabil trei ani şi jumătate cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. Brazilianul de 21 de ani a jucat, miercuri, primul său meci întreg în Liga I.

Formaţia FC Dinamo a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Au marcat Nemec '21 şi Rivaldinho '43.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.