Samuel Eto'o a anunţat, miercuri, că Rigobert Song nu mai este selecţionerul Camerunului, echipă care a fost eliminată în optimi de la Cupa Africii pe Naţiuni 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Samuel Eto'o a făcut anunţul miercuri, la France 24. Preşedintele Fecafoot i-a adus un omagiu fostului său coechipier din echipa naţională înainte de a anunţa că contractul său - care a expirat la 28 februarie - nu va fi prelungit.

"El a adus multe la această echipă, dar legile fotbalului sunt ceea ce sunt. Nu ne-am îndeplinit obiectivele, iar eu şi comitetul executiv nu intenţionăm să-i reînnoim contractul", a explicat fostul jucător al Barcelonei.

În doi ani, cu Song selecţioner echipa a câştigat doar şase din cele 23 de meciuri pe care le-a disputat, pierzând 9 şi terminând la egalitate 8.

"Acum trebuie să ne gândim la viitor", a conchis Eto'o.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.