Fundaşul Ricardo Grigore a declarat, marţi, că a fost foarte surprins de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo, subliniind că a crescut foarte mult sub conducerea acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, la Dinamo nu trecem printr-o perioadă atât de bună. Am terminat campionatul pe locul 9. S-au făcut schimbări la nivel de conducere, s-a schimbat şi antrenorul. Îmi pare rău pentru nea Mircea pentru că mă ajuta foarte mult. Am crescut foarte mult lângă el. Am fost foarte surprins de plecarea lui Mircea Rednic, prima dată am crezut că este o glumă. Vom vedea ce jucători vor veni, avem nevoie de jucători, pentru că ne lipsesc nişte jucători de valoare. Trebuie să formăm o echipă în cel mai scurt timp, pentru că nu ne mai aşteaptă nimeni, suporterii nu mai au răbdare. Dacă vom câştiga câteva meciuri cred că îi vom aduce pe suporteri alături de noi şi sper să iei şi ţinem alături de noi pentru că avem nevoie de ei", a declarat Grigore.

Ricardo Grigore a efectuat vizita medicală şi va fi convocat la naţionala de tineret în cazul în care Ionuţ Nedelcearu nu va putea juca. "Sunt pregătit, în vacanţa asta am stat în joc de glezne şi din fericire pentru mine şi din păcate pentru Nedelcearu, dar încă nu ştiu sigur dacă va putea juca sau nu, mă bucur că domnul Rădoi s-a gândit la mine şi că sunt prima opţiune. Ar fi un vis împlinit pentru mine, pentru că la asta m-am gândit de la începutul sezonului, să fiu acolo, şi sper din tot sufletul meu să fiu. Cel mai important va fi primul meci, dacă vom lua cele trei puncte, vom avea şanse să ne calificăm mai departe. Cred că grupul este atuul nostru, suntem un grup foarte unit, suntem ca o familie, acolo uităm de toate problemele pe care le avem. Acolo dăm totul pentru echipa naţională", a mai spus el.

România va debuta în Grupa C a turneului final în 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), la 21 iunie va juca împotriva Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.